Aktivitetsutvalg

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 22. Sep 2021


Aktivitetsutvalg for Ti på Topp

Formål

Aktivitetsutvalget består av bidragsytere som holder i trådene og jobber for at Ti på Topp består, blir gjennomført og utvikles i de ulike geografiske områdene. De støtter og samarbeider med toppvertene. Er du med her, har du forslag til turer og bonusturer, lokalkunnskap og har et ønske om at Ti på Topp skal vokse. Eller! Du har tanker om hvordan Ti på Topp kan nå ut til ulike folkegrupper, er flink med digitale verktøy, har gode erfaringer med samarbeidsavtaler eller annet. Det er til fordel for aktivitetsutvalget at det består av ulike typer mennesker med ulik kunnskap. 


Ulike geografiske områder

Ti på Topp Romerike

Ti på Topp Follo

Ti på Topp Asker og Bærum


Samarbeid med ansatte i Bedriftsidretten 

Aktivitetsutvalget har møter sammen med ansatte i Bedriftsidretten. Agenda for møte på høst/vinter er å arrangere premieutdeling for inneværende turkampanje, for deretter å evaluere turkampanjen. Så begynner vi å tenke på neste års turkampanje, og ser hvilke områder som må dekkes med toppturer og bonusturer. Vi samarbeider med toppvertene.


Aktivitetsutvalget er med på å gå opp turer. Du går opp turen ved hjelp av strava eller annet program, slik at vi får en gpx fil som viser deltakerne kart. Du lager en passende beskrivelse for turen, og har et ålreit bilde som skal publiseres. Momenter som må tenkes på er blant annet om det er plass til parkering og om løypa er ferdig oppmerka. Du får opplæring :)


Underveis i turkampanjen 1. mai - 15. oktober 

Underveis i turkampanjen kan aktivitetsutvalget være med på å synliggjøre Ti på Topp. Dersom du har en god idé eller tanker om hva man kan gjøre for å gjøre Ti på Topp større, kjør på! Aktivitetsutvalget er tilgjengelig for våre Ti på Topp frivillige, og skal være med på å arrangere sosiale treff for dem. Dersom du står oppført som toppvert i appen/plattformen, er du den personen som deltakere kan kontakte dersom de lurer på noe, trenger tips eller råd. 


Meld din interesse i interesseskjemaet her, på forrige sideAmbassadør

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 22. Sep 2021

Ambassadør for Ti på Topp!

Formål

Vi søker etter deg som trives ute i friluftsliv og ønsker å inspirere andre! Du bruker fritiden din ute i naturen, og kan assosiere deg med turkampanjen Ti på Topp og våre deltakere. Har du tanker om at nye brukergrupper skal få øynene opp for Ti på Topp? Vi ønsker oss et mangfold av ambassadører! Du har ulike interesser innen friluftsliv, og vil gjerne at flere tar i bruk naturen. Kanskje du digger å lage mat på bål, ligge i hengekøye og gjør noe ekstra ut av turen, når du først er ute? Vi vil gjerne ha deg med!


Ulike geografiske områder du kan være knyttet til 

Ti på Topp Romerike 

Ti på Topp Follo 

Ti på Topp Asker og BærumI forkant av turkampanjen (vår)

Før turkampanjen starter vil du motta informasjon og materiell som du kan dele på dine sosiale medier og fysiske arenaer. Vi vil ha med oss flere deltakere! Du er med på å synliggjøre turkampanjens innhold og formål, og motiverer de rundt deg til å bli med. 


Underveis i turkampanjen 1. mai - 15. oktober 

Underveis i turkampanjen ønsker du å gå så mange Ti på Topp turer som mulig. Du tar bilder og video underveis som du publiserer på dine sosiale media kanaler, for å inspirere andre til å bli glad i friluftsliv og Ti på Topp! #TipåTopp


Meld din interesse i interesseskjemaet her, på forrige sideToppvert

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 22. Sep 2021

Toppvert for en av turene

Formål

Vi ønsker oss lokale folk som ønsker å bidra til at flere kommer seg ut på tur. Som toppvert er du ansvarlig for en av toppturene. Du har tanker om hvilke turer i ditt nærområde som kan være aktuelle for turkampanjen. Helt konkret skal du være ansvarlig for en av turene. 


Ulike geografiske områder

Ti på Topp Romerike

Ti på Topp Follo

Ti på Topp Asker og Bærum


I forkant av turkampanjen (høst/vinter)

Du går opp turen ved hjelp av strava eller annet program, slik at vi får en gpx fil som viser deltakerne kart. Du lager en passende beskrivelse for turen, og har et ålreit bilde som skal publiseres. Du som toppvert samarbeider/ får støtte og innspill fra utvalget, når det gjelder ulike momenter knytta til en tur. Det kan for eksempel gjelde parkeringsmuligheter, eller grei geografisk fordeling av turene. Du får opplæring :)


Underveis i turkampanjen 1. mai - 15. oktober 

Underveis i turkampanjen står du oppført som toppvert i appen/plattformen og er den personen som deltakere kan kontakte dersom de lurer på noe, trenger tips eller råd. 


Meld din interesse i interesseskjemaet her, på forrige sideSoMe-ansvarlig

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 21. Sep 2021

Ansvarlig for sosiale medier: Instagram og Facebook

Formål

Vi ønsker at flere messesker skal få oppleve mestring, trivsel og aktivitet i naturen gjennom turkampanjen Ti på Topp! Derfor søker vi etter deg som  har sansen for friluftsliv i kombinasjon med kreativitet, og som ønsker å bruke fritiden din i naturen, for å bidra til at flere kommer seg ut på tur. 


De ulike geografiske områdene 

Ti på Topp Romerike, Follo og Asker og Bærum har hver sine kontoer på Instagram, og hver sin gruppe på Facebook. Du/dere vil få SoMe-ansvaret for en av kampanjene, for eksempel Ti på Topp Follo.


Ti på Topp Romerike: Facebook-gruppe og Instagram

Ti på Topp Follo: Facebook-gruppe og Instagram

Ti på Topp Asker og Bærum: Facebook-gruppe og Instagram


I forkant av turkampanjen (vår)

Før turkampanjen starter publiserer du informasjon og bilder for å promotere turkampanjens start. Vi vil ha med oss flere deltakere! Du er med på å synliggjøre turkampanjens innhold og formål, og motiverer de rundt deg til å bli med. 


Underveis i turkampanjen 1. mai - 15. oktober 

Oppgaven til en SoMe-ansvarlig er å poste relevante friluftsliv-bilder/video og tekst for å engasjere og motivere nye og gående deltakere. Du liker å gå turene til Ti på Topp, og vil gjerne at flere opplever nye plasser i nærområdet sitt. Det er mulig å reposte det du legger ut på Instagram, rett over i Facebook-gruppa. Du vil få nødvendig opplæring og tilganger :) 


Meld din interesse i interesseskjemaet her, på forrige side