Bowlingserie Romerike

Tid


OBS! Grunnet restriksjoner i forbindelse med smittesituasjonen er bowlingspill satt på vent.  

Er du glad i å spille bowling, konkurrere mot deg selv og andre? Glad i å delta i sosiale aktiviteter sammen med venner og kollegaer, da kan bedriftsbowling være noe for deg. Bowlingserien arrangeres hvert år fra september til april. Det spilles i flere divisjoner og vi jobber hardt for å tilrettelegge jevn matching. Her er både vennelag og bedriftsidrettslag hjertelig velkommen. Hos oss deltar alt fra nybegynnere til aktive spillere som konkurrerer i Norgestoppen. 

Serien spilles med 3-mannslag og mulighet for en reserve. Damer og herrer spiller på samme lag. Divisjonsoppsettet er avhengig av antall påmeldte lag, og det spilles 20-22 kamper á 3 serier. Kampdager er tirsdager, med kampstart kl.17:00 og 18:45 på Lørenskog og Strømmen, kampstart Jessheim kl.17.30 og 19.15. 

Påmeldingsavgift kr. 1.000,-. Kampavgift kommer i tillegg med kr. 450,- pr kamp. Alle lag som var med i 2020/2021 har 5 kamper til gode. De belastes derfor ikke for de 5 første kampen i 2021/2022 sesongen. 

For lag som ikke er medlem av Bedriftsidretten vil det være et en tilknytningsavgift i tillegg. Se priser for tilknytningsavgift 

Vi sender ut faktura for påmeldingsavgiften & kampavgift høsttermin i september. Kampavgift for vårterminen faktureres i januar 2022.

NB! Påmeldte lag hefter for betaling for hele sesongen etter påmeldingsfristens utløp! 

Påmeldingsfrist: 25.august 

Oppmannsmøte: 7.september

Ligastart: 14.september

Ta kontakt med Jarle Amundsen på 996 39 840 eller jarle.amundsen@live.no hvis du har spørsmål. Velkommen til Bedriftsbowlingen! 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline