Løp, Follotrimmen

Tid


Sted


LØPSKARUSELL MED LANGT STREKK I FELTET!

Glad i å løpe? Lyst til å komme i bedre form? Glad i å være i aktivitet sammen med venner eller kollegaer? Follotrimmen er Bedriftsidrettens løpskarusell i Follo, en aktivitet som passer for alle løpere, uansett form.

Karusellen består av 8 enkeltløp på forskjellige steder i Follo, med ulik distanse, underlag og løypeprofil. De fleste løpene går over relativt korte distanser, noe som gjør den overkommelig selv for de som akkurat har kommet i gang med løpingen. Vi har også en egen trimklasse for dem som helst vil løpe eller gå uten tidtaking.

En kan enten melde seg på hele karusellen (deltakerpremie for all som fullfører minst 4 løp) eller delta på enkeltløp. Påmelding for hele karusellen gjøres via www.eqtiming.no, mens påmelding til enkeltløp gjøres i sekretariatet før start. Påmeldingsavgift betales med VIPPS.

Hvem kan delta?
Follotrimmen er først og fremst et bedriftsarrangement, men vi ønsker velkommen alle voksne som vil være i aktivitet, enten de representerer sin bedrift, selg selv eller andre.

Nedre aldersgrense for deltakelse i bedriftsidrett er 16 år, men vi åpner for at barn kan delta i følge med sine foreldre. Barn under 16 år vil ikke komme med på resultatlisten.

Hva koster det å delta?

Påmelding for hele karusellen er kun mulig frem til 4. løpet som alltid arrangeres før sommeren.

Deltakelse enkeltløp u/tidtakning 100,-                                     
Deltakelse enkeltløp m/tidtakning200,-
Deltakelse enkeltløp m/tidtakning (inkl. leiebrikke)250,-

Dersom det er flere fra samme bedrift som ønsker å delta, hjelper Follotrimmen gjerne til med å åpne en bedriftspåmelding hos www.egtiming.no. Det sendes da en samlefaktura for alle påmeldte deltaker til avtalt fakturaadresse.

Ta kontakt med kretsadministrasjonen dersom dere ønsker å opprette en bedriftspåmelding, eller dersom det er andre spørsmål knyttet til Follotrimmen. Kontaktinformasjon finner du her.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets