Ford Ranger Motbakkekarusell (Virtuelt)

Ford Ranger Motbakkekarusell (Virtuelt)


Tid


Bedriftsidretten i Akershus i samarbeid med Ford RøhneSelmer Asker og Bærum ønsker velkommen til virtuell motbakkekarusell. Totalt er det 4 ulike løp i alpinbakker. Deltakere som melder seg på må koble seg opp til Strava eller Polar og registrere økten sin i en av disse appene. Turen blir automatisk registrert i systemet og det sjekkes at turen matcher konkurranseruten. Vennligst kontakt arrangøren om du ønsker mer informasjon om å koble til Strava eller Polar (Strava har gratisversjon).

Vi ønsker velkommen til en uhøytidelig aktivitet hvor du kan mestre på eget nivå. Konkurrer mot deg selv eller andre i ditt eget tempo!  


Utfør en eller flere av konkurranserutene på kortest mulig tid innen 31.10.2020. Konkurranseperioden er 14.09.2020 - 31.10.2020. Godkjente fremkomstmidler: Fitness walking, Fottur, Gange, Løping, Løping (på sti)  


Premier

1. premie: Lån en Ford Ranger Raptor en helg. Den personen som gjennomfører flest løp (uavhengig av traseer). Er det flere personer med samme antall løp, trekkes det.
2. premie: Pulsklokke Polar Ignite. Av alle som gjennomfører minst 4 løp (uavhengig av trasé) trekkes det en vinner.
3. premie: Den raskeste tiden pr bakke vinner et valgfritt arrangement fra Bedriftsidretten i Akershus.  
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline