Bedriftsbowlingserie i Follo

Bedriftsbowlingserie i Follo


Tid


Link til utskriftvennlig invitasjon


Bowling er gøy!
Har dere lyst til å bli med?

Follo Bedriftsbowlingutvalg ønsker å skape et levende og aktivt bowlingmiljø i Follo, og vi utfordrer derfor arbeidsplasser i Follo til å sette sammen et lag (eller gjerne to) av gode kollegaer. Vennelag/Aktivitetslag er også hjertelig velkommen til å delta i Bedriftsserien i Bowling 2019/2020.

Kanskje møter dere rivaliserende bedrifter til vennskapelig duell. Dette er uhøytidelig, sosialt og utrolig morsomt! Ingen er for dårlig til å være med, - vi spiller for moro skyld, og det er utrolig hvor sammensveiset man blir med kollegaer når alle etter kamp er interessert i å vite hvordan det gikk. Dette er virkelig miljøskapende på arbeidsplassen. Her kan alle være med uansett alder og fysikk! 

Kanskje har dere en arbeidsplass hvor det er rom for å gi tilskudd til slike positive tiltak for arbeidsmiljøet, men uansett er det ikke veldig dyrt å være med. Er dere nybegynnere kan utvalget gi noe opplæring. Få med dere min. 3 personer, så har dere nok til et lag, men alltid kjekt å være 4-5 på hvert lag, så man har reserve. 

Bedriftsbowlingen spiller kamper mandager, hver annen uke omtrent, med lengre opphold rundt ferier og høytider. Sesongen går fra midten av august til mai påfølgende år, og alle kamper spilles på Lucky Bowl Ski kl. 17.30 eller 19.15.

Serieavgift kr. 1.700,- / Ligakontingent kr. 380,- pr. kamp
Faktura sendes ut fra ABIK medio august. NB! Alle lag hefter for betaling etter påmeldingsfristens utløp!
For lag som ikke er medlem av Bedriftsidretten vil det være en tilknytningsavgift i tillegg. Se priser

Påmeldingsfrist for serien 2019/2020 er 15. juli 2019.

Da håper vi å se riktig så mange nye & gamle lag i Bedriftsbowlingen når serier starter i august.
Velkommen skal dere være  


Er det ting du lurer på så ta kontakt:

Bowlingutvalget i ABIK Follo v/ Håkon Cook, E-mail: hakon.cook@nlpool.no , Mobil: 959 73 194 eller v/ Kjell-Åge Moslet, E-mail: kmoslet@outlook.com , Mobil: 482 59 850

Spørsmål vedr. utfylling av påmeldingsskjema & Aktivitetslag, kontakt: Kretskontoret v/ Liv Haugdal, liv.haugdal@bedriftsidrett.no , Mobil: 47026890
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets