Løp

Trappeløp

I Lillestrøm arrangerer vi:
Lillestrøms Høyeste Trappeløp

Med sine 12 etasjer byr Scandic Lillestrøm på en skikkelig utfordring for deg som har lyst til å utfordre venner, familie eller en kollega. Klarer du bedre tid enn sist? 

Trappeløpet passer alle nivåer, og alle fra 13 år og oppover kan delta. Vi lover uttrekkspremier, god stemning og tilrettelegger for en sosial arena sammen med venner, familie, kollegaer, studenter og konkurrenter!


Les mer her!

Løpekurs


Gjennom våre løpekurs vil vi i samarbeid med  dyktige instruktører bruke vår erfaring og fagkompetanse til å senke terskelen for de som har lekt med tanken på å bruke jogging og løping som treningsform, samt gi påfyll for løpere med erfaring.

Løping er en morsom og tidseffektiv treningsform som er tilgjengelig for de aller fleste. Bedriftsidretten har løpekurs som passer for alle, uansett fysisk nivå.


Les mer her!

Løping for bedrifter

Sammen med deres bedrift setter vi opp løpetrening for deres kollegaer. 

Det vil være variert og effektiv løpetrening for bedrifter, i nærheten av deres arbeidsplass. Det legges opp til intervalltrening, hvor man veksler mellom høy og moderat intensitet i ulike tidsintervaller, med dyktige instruktører/aktivitetsledere som kan gi dere god treningsveiledning og motivasjon. 


Les mer her!