Løpekurs i Lillestrøm kurskveld 2

Løpekurs i Lillestrøm kurskveld 2


Tid


Sted


Oppmøte: Ved hovedinngangen til Skedsmohallen.

Kurset består av praktiske økter, med en del teori underveis. Det er ikke lagt opp til egne "foredrag" eller lignende. Alle tre gangene vil vi trene, men med teori underveis med forklaring på hva vi jobber med. Målgruppen for kurset er de som ønsker å komme i gang med løping uten helt i vite hvor de skal starte.


Bedriftsidretten og Vollaklinikken har inngått et spennende samarbeid med mål om å fremme løpsglede. Gjennom våre løpekurs vil vi bruke vår erfaring og fagkompetanse til å senke terskelen for de som har lekt med tanken på å bruke jogging og løping som treningsform.

Løping er en morsom og tidseffektiv treningsform som er tilgjengelig for de aller fleste. Det er en aktivitet som ikke krever mye utstyr og som enkelt kan tilpasses din fysiske form. 

Bedriftsidretten tilbyr i dag idrettssosiale løpsaktiviteter med voksne i arbeidslivet som målgruppe. Aktivitetene har lav terskel for deltakelse, og gjennom vårt samarbeid med Vollaklinikken ønsker vi å senke terskelen ytterligere. 


Instruktør på løpekurset er Emilie Scholten Sjølie
Emilie er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og har studert idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU Trondheim. Videre er hun spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi og har bred kursing innen idrettsmedisin.

Emilie har drevet aktivt med friidrett frem til senioralder og har siden dette beholdt gleden ved aktivitet og spesielt ved løping. Hun ønsker å dele erfaringer slik at flere kan finne løpegleden, uavhengig av nivå og ambisjoner. Videre ønsker hun å bidra til at dette gjøres på en måte som gir mestring, fremmer god helse og forebygger skader. 


Pris
1000,- (+ betalingsgebyr) Ordinær pris
800,- (+ betalingsgebyr) Pris for de som er medlem av et bedriftsidrettslag

Kontaktperson for kurset
Tore Wiken
Mob: 911 77 809
E-post: tore.wiken@bedriftsidretten.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline