Fotballserie Asker og Bærum

Tid


Sted


Sommerserien i bedriftsfotball i Asker og Bærum


NB!

Lommedalen IL holder på å legge nytt kunstgress og undervarme på banene vi benytter. Vi hadde håpet dette arbeidet skulle være ferdig etter sommerferien, men dessverre så er de tidligst ferdig i uke 36!

Dette medfører at alle kamper i uke 34 (19.-25. august) og i uke 35 (26.-31. august) må flyttes til seinere i sesongen! Fordelen nå er at dere får enda bedre kunstgress å spille på.


I Asker og Bærum spilles det 7’er fotball for herrer, og damene er hjertelig velkomne til å spille på lag med herrene. Kampene spilles etter NIFs reglement og Norges Fotballforbunds regler, samt særbestemmelser i NBIFs håndbok og seriens kampreglement. 

Serien arrangeres i perioden mai til september, og vil foregå på kunstgressbaner i Lommedalen. 

Påmeldingsfrist: 1. april


Hvem kan delta: 

Bedriftsidrettslag - Lag som består av ansatte som er medlem av et bedriftsidrettslag, ansattes ektefelle/samboer/barn over 18 år og inntil halve laget med spillere på dispensasjon. Aktive spillere som er ansatt i den bedriften laget representerer. 

Aktivitetslag/Vennelag - Personer kan danne aktivitetsgrupper dersom de ikke har mulighet til å være medlem i et bedriftsidrettslag. Aktive spillere må være fylt 30 år dersom de spiller i 4. div eller høyere for å kunne delta på Aktivitetslag / Vennelag. Spillere i 5. div og lavere kan fritt delta. Tilknytningsavgift tilkommer. 


Serieavgift kr. 8.900,- 

Aktivitetslag/ vennelag må inngå en tilknytningsavtale, se priser 

Tillegg kr. 1.000,- Lag uten dommer/tillitsvalgt i Fotballutvalget eller ABIKs styrer.
NB! Nye lag er fritatt for dette gebyret de 2 første årene de deltar!

Dommeravgift kr. 165,- pr. kamp/lag. 

Påmeldte lag hefter for betaling etter påmeldingsfristens utløp! 


OPPMANNSMØTE: Uke 17, innkalling vil bli sendt ut seinere. 


Mer informasjon Vil du vite mer? Sjekk ut vår nettside, eller kontakt Liv Haugdal på tlf: 470 26 890, eller e-post. Vi ønsker nye & gamle lag velkommen til Bedriftsfotballen i Asker og Bærum 2019

Link til invitasjonKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline