Tid


8 løpssteder, 8 ulike løyper med forskjellige distanser og løypeprofiler. 8 ulike utfordringer for deg som er glad i å løpe. ABIK-karusellen er en idrettssosial aktivitet for alle løpeglade voksne, uansett form og fasong. 


Nye løpssteder, nye utfordringer
Nytt for 2019-sesongen er at vi reduserer fra 10 til 8 løp. Vi beholder de mest populære løypene, og legger til noen nye. 

Den første nye utfordringen kommer allerede i sesongens første løp. 30.04 braker det løs med en ny 7-kilometers løype fra Sagtomta i Nittedal. I tillegg legges det til to nye løyper; en tøff 4,5 kilometers runde på nylagt underlag i lysløypen i Tæruddalen og en ca. 5 kilometers løype i vakre omgivelser på Asak i Leirsund.


Link til terminliste


Pris for deltakelse

Type deltakelse Før 11. april Fra 11. april
Hele sesongen (8 løp), uten tidtaking 625,- 700,-
Hele sesongen (8 løp), med tidtaking 700,- 800,-
Hele sesongen (8 løp), med tidtaking og leie av brikke 950,- 1050,-


Fibra Sportswear - ny samarbeidspartner for ABIK-karusellen
Bedriftsidretten og ABIK-karusellen har inngått et samarbeid med Scantrade og Fibra Sportswear. Vi er stolt over å samarbeide med en utstyrsaktør som tar løping på alvor!

FIBRA Sportswear er et nytt og spennende sportsmerke som satser på spesial produsert idrettsklær og rekvisita til bedrifter og klubber over hele Norden. Vi leverer klær til hele 20 idretter, med ski, sykkel, løp, friidrett og turn som spesialfelt. Her kan dere bestille spesialproduserte klær med egen logo og design helt ned i 5 enheter, og det er også mulig å kjøpe basisvarer fra lager i Norge. Fibra sportswear tilbyr også en omfattende profilkolleksjon tilpasset bedrifter og organisasjoner. Merket har også en unik digital plattform, som gjør at man enkelt kan designe idretts tøy på web. I tillegg kan deres designere lage helt unike kolleksjoner tilpasset deres behov.

Som en del av samarbeidet trekkes det ut flotte premier fra Fibra etter hvert løp.
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline