Bowlingserie Romerike

Tid


Bowlingutvalget på Romerike har igjen gleden av å invitere alle bedriftsidrettslag og vennelag til Bowlingserien 2019/2020 

Utskriftsvennlig invitasjon

Er du glad i å spille bowling, konkurrere mot deg selv og andre? Glad i å delta i sosiale aktiviteter sammen med venner og kolleger, da kan bedriftsbowling være noe for deg. Bowlingserien arrangeres hvert år fra september til mars. Det spilles i flere divisjoner og vi jobber hardt for å tilrettelegge jevn matching. Her er både vennelag og bedriftsidrettslag hjertelig velkommen. Hos oss deltar alt fra nybegynnere til aktive spillere som konkurrerer i Norgestoppen. 


I uke 35 arrangeres det kurs på ulike nivåer, fra nybegynnernivå for de som ikke har spilt så mye tidligere til mer tekniske kurs for de som har holdt på en god stund.


Serien spilles med 3-mannslag og mulighet for en reserve. Damer og herrer spiller på samme lag. Divisjonsoppsettet er avhengig av antall påmeldte lag, og det spilles 18 – 21 kamper á 3 serier. Kampdager er tirsdager og torsdager, med kampstart kl.17:00 og 18:30. Kampstart Jessheim kl.18:00.


Påmeldingsavgift kr. 900,-. Ligakontingent kommer i tillegg med kr 430,- pr kamp. For lag som ikke er medlem av Bedriftsidretten vil det være et en tilknytningsavgift i tillegg. Se priser for tilknytningsavgift Vi sender ut faktura for påmeldingsavgiften & ligakontingenten høsttermin i september. Ligakontingent vårtermin faktureres i januar 2020.  

NB! Påmeldte lag hefter for betaling for hele sesongen etter påmeldingsfristens utløp! 


Påmeldingsfrist:      31.august 

Oppmannsmøte:      12.september

Ligastart:                   17.september


Ta kontakt med Jarle Amundsen på 996 39 840 eller jarle.amundsen@live.no hvis du har spørsmål. Velkommen til Bedriftsbowlingen!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets