Løpekurs i Ski

Løpekurs i Ski


Arrangør: Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 18.03.2020 11:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 800,-


Merk: Kurset er utsatt på grunn av koronasituasjonen.
Ønsker du å delta på løpekurs? Legg inn kontaktinformasjon i kommentarfeltet nederst på siden så vil du motta informasjon om løpekurs framover. 


Kurset består av 3 kurskvelder 

Onsdag 1. april, kl. 18:30 -19:30
Onsdag 15. april, kl. 18:30 - 19:30
Onsdag 22. april, kl. 18:30 - 19:30

Oppmøtested er Idrettsplassen Ski Stadion


Kurset har praktiske økter, med en del teori underveis. Det er ikke lagt opp til egne "foredrag" eller lignende. Alle tre gangene vil vi trene, men med teori underveis med forklaring på hva vi jobber med. Målgruppen for kurset er de som ønsker å komme i gang med løping uten helt i vite hvor de skal starte

Bedriftsidretten og Ski Kiropraktorklinikk har inngått et spennende samarbeid med mål om å fremme løpsglede. Gjennom våre løpekurs vil vi bruke vår erfaring og fagkompetanse til å senke terskelen for de som har lekt med tanken på å bruke jogging og løping som treningsform.

Løping er en morsom og tidseffektiv treningsform som er tilgjengelig for de aller fleste. Det er en aktivitet som ikke krever mye utstyr og som enkelt kan tilpasses din fysiske form. 

Bedriftsidretten tilbyr i dag idrettssosiale løpsaktiviteter med voksne i arbeidslivet som målgruppe. Aktivitetene har lav terskel for deltakelse, og gjennom vårt samarbeid med Ski Kiropraktorklinikk ønsker vi å senke terskelen ytterligere. 


Pris
1000,- (+ betalingsgebyr) Ordinær pris
800,- (+ betalingsgebyr) Pris for de som er medlem av et bedriftsidrettslag

Kontaktperson for kurset
Tore Wiken
Mob: 911 77 809
E-post: tore.wiken@bedriftsidretten.no


Informasjon om instruktørene

Instruktørene på kurset er Øystein Norheim og Ola Hagen Søyland fra Ski Kiropraktorklinikk.

Øystein Norheim er utdannet fysioterapeut, mensendieckinstruktør og har i tillegg idrett grunnfag. Siden 2001 har han opparbeidet god kompetanse innen trening, og holder kurs for fysioterapeuter og instruktører innen treningsbransjen. 

Ola Hagen Søyland er utdannet ved SydDansk Universitet i Odense, hvor han tok sin Mastergrad i Kiropraktikk. Han ble årets kiropraktor i Norge i 2006 og underviser i behandlingsteknikker nasjonalt og internasjonalt i regi av Norges Kiropraktor Forening. Ola er spesielt opptatt av behandling av idrettsutøvere, og har spesialkompetanse på behandling av skuldre, håndledd, ankler og knær. 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets