Bedriftsbowlingserie i Follo

Tid


OBS! Grunnet restriksjoner i forbindelse med smittesituasjonen er bowlingspill satt på vent. 

Bowling er gøy!

Follo Bedriftsbowlingutvalg ønsker å skape et levende og aktivt bowlingmiljø i Follo, og vi utfordrer derfor arbeidsplasser i Follo til å sette sammen et lag (eller gjerne to) av gode kollegaer. Vennelag/Aktivitetslag er også hjertelig velkommen til å delta i Bedriftsserien i Bowling 2021/2022.

Kanskje møter dere rivaliserende bedrifter til vennskapelig duell. Dette er uhøytidelig, sosialt og utrolig morsomt! Ingen er for dårlig til å være med, - vi spiller for moro skyld, og det er utrolig hvor sammensveiset man blir med kollegaer når alle etter kamp er interessert i å vite hvordan det gikk. Dette er virkelig miljøskapende på arbeidsplassen. Her kan alle være med uansett alder og fysikk! 

Kanskje har dere en arbeidsplass hvor det er rom for å gi tilskudd til slike positive tiltak for arbeidsmiljøet, men uansett er det ikke veldig dyrt å være med. Er dere nybegynnere kan utvalget gi noe opplæring. Få med dere min. 3 personer, så har dere nok til et lag, men alltid kjekt å være 4-5 på hvert lag, så man har reserve. 

Bedriftsbowlingen spiller kamper mandager, hver annen uke omtrent, med lengre opphold rundt ferier og høytider. Sesongen går fra midten av august til mai påfølgende år, og alle kamper spilles på Lucky Bowl Ski kl. 18:00

Er det ting du lurer på så ta kontakt med oss.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline