Løpekurs

Tid


Sted

Vis kart


Løpekurs med 3 kurskvelder 

Mandag 25. april 2022, kl. 18:00-19:00
Mandag 2. mai 2022, kl. 18:00-19:00
Mandag 9. mai 2022, kl. 18:00-19:00


Oppmøtested: Voldsløkka, ved lekeplassen ovenfor beachvolleybanene
Link i Google Maps


Kurset består av praktiske økter, med en del teori underveis. Det er ikke lagt opp til egne "foredrag" eller lignende. Alle tre gangene vil vi trene, men med teori underveis med forklaring på hva vi jobber med. Målgruppen er både for de som ønsker å komme i gang med løping og de som allerede har en del erfaring med løping.

På hver eneste økt får du en god og motiverende treningsøkt tilpasset ditt nivå samtidig som du lærer noe nytt som du kan ta med deg videre i din egen trening. Hver økt vil ha et klart tema, og du sitter igjen med 2-3 praktiske verktøy etter økta som du kan bruke når du selv er ute og løper. Hovedtemaer er 1: Løpeteknikk og 2: Intensitetsstyring og intervall.

Løping er en morsom og tidseffektiv treningsform som er tilgjengelig for de aller fleste. Det er en aktivitet som ikke krever mye utstyr og som enkelt kan tilpasses din fysiske form. 


Instruktør på løpekurset er Askild Vatnbakk Larsen

Askild er en tidligere aktiv syklist og nåværende aktiv ultraløper som brenner for utholdenhetsidrett både i teori og praksis. Han har utdannelse fra Norges idrettshøgskole med en mastergrad i biomekanikk og løping. Askild jobber blant annet som idrettslærer på Wang Ung Oslo, er fast spaltist med "Idrettsvitenskaplig hjørne" hos Runner's World Norge,. Å sitte på masse kunnskap om trening er flott, men hjelper lite om du ikke kan formidle det på en god måte. Derfor han jeg brukt de siste årene på å jobbe med formidling av idrettsvitenskap på en praktisk og forståelig måte på ulike arenaer. Askild vil at du ikke bare skal få beskjed om hva du skal/bør gjøre, men også forstå hvorfor. 

- Det finnes ingen "one size fits all" når det gjelder trening, mener Askild. - Hvis du som kjenner din egen kropp forstår ikke bare hva, men også hvorfor har du grunnlaget til å gjøre virkelig gode valg i treningsarbeidet. På mine løpekurs skal du lære å trene smart foran hardt. Få maksimal effekt med minimal slitasje på kroppen. Tro det eller ei, du trenger ikke bli utmatta og sliten for å komme i superform.


Pris

1350,- (+ betalingsgebyr) Ordinær pris
1150,- (+ betalingsgebyr) Pris for de som er medlem av et bedriftsidrettslag/individuelt medlem i Bedriftsidretten

Her kan du bli individuelt medlem (Pris 150,-)

Kontaktperson for kurset
Tore Wiken
Mob: 911 77 809
E-post: tore.wiken@bedriftsidretten.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.