Langrennskurs skøyting

Langrennskurs skøyting


Arrangør: Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.02.2023 22:30

Tid


Bedriftsidretten ønsker deg velkommen til langrennskurs skøyting for litt øvet. Kurset går over 2 kvelder av 90 min pr gang.

Dato: Onsdag 1 februar og 8. februar kl. 19:30 - 21:00

Sted: Øvreseter Utfartsparkering Oslo

Øvreseter utfartsparkering

Kursinnhold:

Målgruppen for kurset er for deg som er litt øvet i skøyting. Vi legger opp til at hver deltaker skal få individuelle tilbakemeldinger og at du som deltaker skal oppleve mestring og aktivitetsglede!

Kurset består av praktiske økter, med en del teori underveis. Det er ikke lagt opp til egne "foredrag" eller lignende. Alle gangene vil vi trene, men med teori underveis med forklaring på hva vi jobber med.

På kurset går vi igjennom ulike skøyteteknikker som padling, enkeldans og dobbeltdans.

Kurset passer også fint som aktivitet for variasjon i treningen for de som også løper, sykler eller driver andre former for aktivitet. Mange har stor glede av å bedre og justere litt på teknikken for å få enda bedre aktivitetsopplevelser, ofte er det små endringer som skal til.

Bedriftsidretten tilbyr i dag idrettssosiale aktiviteter med voksne i arbeidslivet som målgruppe. Aktivitetene har lav terskel for deltakelse.

Utstyr: Klær etter vær og ta gjerne med egen drikke. Fordel med skøyteski, sko og staver. Har du ikke skøyteutstyr, benytt gjerne vanlig klassisk utstyr.

Instruktør:

Bedriftsidretten stiller med instruktør av høy faglig kvalitet. Vi benytter instruktører med lang erfaring både som langrennsutøver og trener. I tillegg til generell idrettsutdanning har våre instruktører spesial utdanning innen langrenn.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.