Løpekurs i Lillestrøm

Løpekurs i Lillestrøm


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til løpekurs i regi av Bedriftsidretten i Oslo og Akerhus

Her får du en tilbakemelding på om egen teknikk er ok, eller om noe bør endres for å løpe lettere og mindre belastende. Her vil du også få generelle tips til jogging og løping som er lurt å ta med på veien videre for å finne/bevare løpegleden. Du vil også få tips til ulike typer løpetrening og oppsett i tillegg til en introduksjon av de ulike pulssonene vi har og hvordan vi bruker de. Det vil også bli gitt en gjennomgang av ulike styrkeøvelser direkte relatert til løping.

Kurset deles inn i to grupper ( Nybegynner - for deg som ikke har brukt løping som treningsform eller som har lyst til å begynne med løping. Litt øvet gruppe er for deg som bruker løping som treningsform - men som ønsker litt mer finpuss på teknikken)

Instruktøren er fysioterapeut på Vollaklinikken, Are Petershagen. Are er tidligere fotballspiller og trener nå hovedsaklig løping og styrketrening. Are har kurs både innenfor idrettsmedisin og løping. Han har i tillegg god erfaring om skadeforebyggende trening. Are ønsker å dele sine erfaringer og tips slik at også du kan få en bedre treningshverdag.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.