Instruktører til gruppetrening i Stor-Oslo


Vi søker etter gruppetreningsinstruktører til å undervise ulike aktiviteter. Vi har avtaler med store og små bedrifter og ønsker å knytte til oss flere til vårt trenerteam. Vi benytter vårt eget "Bli Sprekere" konsept hvor opplæring / kursing tilbys. Øktene foregår både hos bedrifter i egne lokaler og utendørs. Les mer om våre gruppetreninger her!

 

Norges Bedriftsidrettsforbund ble etablert i 1957 og har 2700 lag med ca. 160.000 medlemmer. Vi jobber for et sprekere Norge og har som mål å få flere i aktivitet. Dette brenner vi for! Vi kan bidra til at de ansatte i din bedrift blir mer aktive, sunnere og friskere.

Med mer enn 50 ulike aktiviteter har vi noe som passer for alle og dere som bedrift får alt på et sted. Det er folkehelse satt i system og gir trivsel og glede på arbeidsplassen! Som medlem i Norges Bedriftsidrettsforbund får man en rekke fordeler som rabattert pris på aktivitet og forsikring samt en rekke flotte medlemstilbud. Norges Bedriftsidrettsforbund er et eget særforbund under Norges Idrettsforbund. 


For spørsmål, vennligst kontakt Tore Wiken, mob: 91177809 eller e-post: tore.wiken@bedriftsidetten.no