Lerdueskyting

Lerduen er en rundformet tallerkenlignende gjenstand med en synlig farge, ofte oransje, for å være lett å få øye på.

Lerdueskyting som en sosial happening for dine kollegaer!

Har du lyst til å gjøre noe nytt og spennende, - eller er du allerede en erfaren skytter? Du er hjertelig velkommen til å samle dine kollegaer for litt morro utenfor kontoret, i frisk luft på skytebanen som ligger like utenfor Oslo Sentrum. I samarbeid med Løvenskioldbanen Skytesenter AS kan Bedriftsidretten tilby store og små bedrifter egne eventer, som kick-off og andre sosiale treff. Hva med å ta lunsjen ute i det fri med påfølgende aktivitet? Vi legger til rette for hyggelig samvær som potensielt vil styrke organisasjonskulturen og vekke konkurranseinstinktet hos samtlige. Mulighetene er mange, og vil kan tilby ulike løsninger. På området ligger den moderne hytta Bergebu med alle fasiliteter. Skytebanen er åpen året rundt, og er godt belyst. 


For en sosial happening trenger du ingen forkunnskaper om skyting. Vi stiller med instruktør og nødvendig utstyr. Klarer dere å treffe lerduene? 


Uformelle arenaer er gode plasser å inkludere nyansatte på, og kanskje kan en felles opplevelse med lerdueskyting være med på å styrke tillitt, kommunikasjon og forståelse mellom ansatte. Vi vet at arbeidstakere er opptatte av et godt arbeidsmiljø og vi ser fordelen av en aktiv livsstil gjennom arbeidslivet!Sted:

Løvenskioldbanen Skytesenter, Dælimosen 50, 1359 Eiksmarka


Ta gjerne opp telefonen og kontakt Tore Wiken på 911 77 809 for å høre mer om ulike løsninger på skytebanen, eller om annen aktivitet dere ønsker å samle bedriften til. Interesseskjemaet som ligger nederst kan også brukes.