Velkommen som frivillig!

Skap SoMe innhold 

Vi har behov for deg som er kreativ og god på å skape bilder og videoer som engasjerer i sosiale medier. Du har interesse for sosiale medier, og vet hvordan fange øyeblikk gjennom mobilen. Gjerne interesse for idrett.

Vi har mange arenaer med idrett hvor du kan knipse bilder og lage videoer. Vi ønsker å vise mangfold og glede gjennom idrett. Oppdraget løses ved at du sender inn innholdet du har skapt, og vi pusher det ut. Annen ordning kan avtales. 

Vi har følgende aktiviteter: bordtennis, bowling, fotball, friidrett, golf, håndball, innebandy,  Follotrimmen, skikarusellen, padel, rinkbandy, skikarusell i Holmenkollen, skyting, skøyter, squash og håndball for å nevne noen.


Ambassadør for en aktivitet 

En ambassadør er en som deler interesse for en av våre aktiviteter, og som ønsker å spre tilbudet til de rundt seg på sosiale medier. Du ønsker at flere kommer seg i aktivitet, og ønsker å motivere med bilder, video og tekst. 


Frivillig for Romerike Løpskarusell 

Romerike Løpskarusell er 8 løp fordelt på Romerike i perioden april til september. Arbeidsoppgaver: opprigg og nedrigg, skape innhold på Sosiale Medier, dele ut startnummer i sekretariatet. 


Flere oppdrag kommer!


Hvorfor bli frivillig?

Som frivillig er du en del av likesinnede som er opptatt av dine interesser. Du har motivasjon og vil gjerne være en inspirasjon eller bidragsyter til at flere kommer seg i aktivitet. Kanskje er du selv nysgjerrig på aktivitetene og ønsker en personlig utfordring? Du ønsker erfaring, bekjentskap eller et nettverk? Du er viktig for de rundt deg. 


Gunn, Øystein, Thomas, Marit og Andreas er turverter for Ti på Topp Oslo og Akershus

Turbeskrivelsene og kartene du finner i appen Ti på Topp, er laget av våre frivillige. Gunn er en av mange turverter som sørger for dette. Hun har lokal kjennskap på Romerike, og bidrar gjerne med sin kunnskap, som bidrar til at flere kommer seg på tur og oppdager nye turmuligheter.


Jarle er i Bowlingutvalget på Romerike

For at du skal få spille bowling i vår bowlingserie på Romerike (Lørenskog, Strømmen og Jessheim) trengs det en gruppe frivillige til å sette opp kampoppsett, og sørge for god dialog med bowlinghallen og spillere. Jarle og 3 andre sitter i bowlingutvalget. Gjengen sørger for sosiale møteplasser gjennom bowlingserien som arrangeres hvert år september - mars. Kan du gjøre noe extra for bowlingen på Romerike?