Skadebehandlingsforsikring

MELD SKADE HER


Spørsmål om behandling?
Ring Idrettens Skadetelefon på 98702033 


Bedriftsidrettens Skadebehandlingsforsikring er et tilbud til våre medlemmer, og gjelder for idrettene bordtennis, håndball, innebandy, volleyball, rinkbandy, padel, squash og fotball. Forsikringen dekker behandling av skader oppstått i bedriftsidretten. Det betyr at bedriftsidrettsutøverne får tilgang til det samme gode behandlingstilbudet som toppidrettsutøverne.

 

HVA MÅ GJØRES FOR AT FORSIKRINGEN SKAL VÆRE GYLDIG?

Det er innført obligatorisk skadebehandlingsforsikring for alle utøvere i de ovennevnte serier i Oslo og Akershus. Alle spillere MÅ være registrert.

 

Alle ledere av bedriftsidrettslaget får tilgang til det nye medlemsregisteret «Klubbadmin». Lederne må gi oppmann tilgang, slik at oppmannen kan registrere sine spillere. Kravet om registrering gjelder også for alle bedriftsidrettslag, enten de deltar i idrettene med forsikringsordning eller ikke.


NB! Alle spillere må være registrert i KlubbAdmin  for at forsikringen skal være gyldig. Om du trenger hjelp med registrering av spillere, vennligst kontakt oa@bedriftsidretten.no 

Forsikringsvilkår kan du lese her

 

Det er Gjensidige, Idrettens Helsesenter, Kapitol Forsikringsmegling og OABIK som samarbeider om skadebehandlingsforsikringen.