Lillestrøms Høyeste Trappeløp 2022


Med sine 12 etasjer byr Scandic Lillestrøm på en skikkelig utfordring for deg som har lyst til å utfordre venner, familie eller en kollega. Kanskje du får bedre tid enn sist? Vinneren i herre -og dameklassen får en gratis hotellovernatting for melkesyra. Trappeløpet passer alle nivåer, og alle fra 13 år og oppover kan delta. Vi lover uttrekkspremier, god stemning og tilrettelegger for en arena der venner, familie, kollegaer og konkurrenter kan utfordre hverandre. Det vil være individuelle starter fra kl. 18:00. i 1. etasje. Startnummerutdeling foregår i 2. etasje fra kl. 16:30, sammen med speaker, musikk og skjermer som viser resultater og som filmer målstreken i 12. etasje. Vi gleder oss til et sprekt og mangfoldig arrangement. Velkommen!Torsdag 3. februar 2022 (Utsatt. Endelig dato vil publiseres når det er forsvarlig å gjennomføre)

Start fra kl. 18.00

Det er individuell start. Første start er kl. 18.00. 
Når du har løpt over målstreken i 12. etasje blir du geleidet ned og havner i 2. etasje. Der leverer du fra deg tidtakingsbrikka.  


Premier

1. plass i herre- og dameklassen: Gratis hotellovernatting  

2. plass i herre- og dameklassen: (info kommer)

3. plass i herre og-dameklassen: (info kommer)

Det vil være en rekke uttrekkspremier blant alle som deltar, som deles ut på trappeløpet!


Bedriftspåmelding: Send gjerne en mail til oa@bedriftsidretten.no hvis du ønsker å melde på en bedrift.


Utdeling av startnumre: Foregår i 2. etasje fra kl. 16:30. Pass på å være ute i god tid! Hver deltaker får utlevert en liten pose med startnummer og en tidtakingsbrikke som festes rundt foten. Alle skal bruke brikken de får tildelt på arrangementet. Brikkene må leveres tilbake etter løpet. Etter at du har løpt opp 12 etasjer blir du geleidet ned og havner i 2. etasje. En frivillig vil samle inn brikkene der. 


Bildene er fra trappeløpet i 2021


Tidtaking: Det benyttes EMIT tidtakingsbrikker. Brikken registrerer starttid, mellomtid og sluttid. Resultatlistene oppdateres fortløpende og vises på storskjerm i 2. etasje.


Oppvarming: Oppvarming foregår på eget initiativ utendørs. 


Garderober/skifteområde: Et par møterom på hotellet vil bli brukt som omkledningsrom. Et rom for menn og et for kvinner. Det vil være mulig til å sette fra seg bager i et rom i 2. etasje. Dette gjøres på eget ansvar.


Parkering: Vi anbefaler å benytte offentlig kommunikasjon så langt det er mulig. Scandic Lillestrøm er lokalisert 50 meter fra togstasjonen og 150 meter fra busstasjonen. Det er trangt med parkeringer rundt stasjonen, men dersom en er avhengig av bil vil vi anbefale å benytte pendlerparkeringen i parkeringshuset, eller eventuelt å parkere ved Varemessen (ca. 200m fra hotellet)


Fotografering: Bedriftsidretten vil ha en egen fotograf til stede på arrangementet. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet (trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebookside, Instagramkonto og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes. 


Bildene er fra trappeløpet i 2021


Resultatliste 30. september 2021


Ta gjerne kontakt ved spørsmål.
66 94 16 20

oa@bedriftsidretten.no 

Levert av IdrettenOnline