Lillestrøms Høyeste Trappeløp 2022

Torsdag 5. mai 2022!


Med sine 12 etasjer byr Scandic Lillestrøm på en skikkelig utfordring for deg som har lyst til å utfordre venner, familie eller en kollega. Klarer du bedre tid enn sist? Trappeløpet passer alle nivåer, og alle fra 13 år og oppover kan delta. Vi lover uttrekkspremier, god stemning og tilrettelegger for en sosial arena sammen med venner, familie, kollegaer, studenter og konkurrenter!

Se hvem som er påmeldt her! (startliste) 

Se resultatlista her

Se bilder fra trappeløpet herDato: Torsdag 5. mai 2022

Fra kl. 16:30

Utdeling av startnumre

Foregår i 2. etasje fra kl. 16:30. Pass på å være ute i god tid! Hver deltaker får utlevert en liten pose med startnummer og en tidtakingsbrikke som festes rundt foten. Alle skal bruke brikken de får tildelt på arrangementet. Brikkene må leveres tilbake etter løpet. Etter at du har løpt opp 12 etasjer blir du geleidet ned og havner i 2. etasje. En frivillig vil samle inn brikkene der. 


Fra kl. 18:00

Individuell start

Første start er kl. 18.00. Sjekk når din start er her.
Når du har løpt over målstreken i 12. etasje blir du geleidet ned og havner i 2. etasje. Der leverer du fra deg tidtakingsbrikka.  


Tidtaking: Det benyttes EMIT tidtakingsbrikker. Brikken registrerer starttid, mellomtid og sluttid. Resultatlistene oppdateres fortløpende og vises på storskjerm i 2. etasje.


Oppvarming: Oppvarming foregår på eget initiativ utendørs. 


Garderober/skifteområde: Et par møterom på hotellet vil bli brukt som omkledningsrom. Et rom for menn og et for kvinner. Det vil være mulig til å sette fra seg bager i et rom i 2. etasje. Dette gjøres på eget ansvar.Parkering: Vi anbefaler å benytte offentlig kommunikasjon så langt det er mulig. Scandic Lillestrøm er lokalisert 50 meter fra togstasjonen og 150 meter fra busstasjonen. Det er trangt med parkeringer rundt stasjonen, men dersom en er avhengig av bil vil vi anbefale å benytte pendlerparkeringen i parkeringshuset, eller eventuelt å parkere ved Varemessen (ca. 200m fra hotellet).


Fotografering: Bedriftsidretten vil ha en egne fotografer til stede på arrangementet. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet (trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebookside, Instagramkonto og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes. Si ifra på mail eller i sekretariatet


Premier

1. plass i herre- og dameklassen: Hotellovernatting på et valgfritt Scandic hotell

2. plass i herre- og dameklassen: Gavekort på 500kr fra FOSS Sport Aktiv

3. plass i herre- og dameklassen: Gavekort på 300kr fra FOSS Sport Aktiv

Raskeste bedrift (gjennomsnitt av tiden til de to beste fra bedriften): Løpekurs for bedriften, med vår instruktør Tore.

Med bedrift mener vi en gjeng ansatte på minimum 2 stk., fra samme arbeidsplass. 


Det vil være uttrekkspremier blant dem som deltar, som deles ut på trappeløpet!


Nysgjerrig på beste tid i fjor? Resultatliste 30. september 2021


Bedriftspåmelding: Send en mail med deltakernes navn, fødselsdato, mobilnummer og epostadresse til tonje.tarud@bedriftsidretten.no, Vi fakturerer vi bedriften. Dere er klare, lykke til!

Ta kontakt ved spørsmål!
tonje.tarud@bedriftsidretten.no   mob: 99486311

Følg med i Facebook arrangementet!  Trykk her