Dato: Tirsdag 7. juni 2022

Sted: Nebbursvollen, Lillestrøm

Adresse: Badeveien, 2003 Lillestrøm


Resultatliste 5km

Resultatliste 10km 


Les artikkelen om løpsfesten på kondis.no, her


Velkommen til et sosialt løpsarrangement med kontrollmålt løype, etterfulgt av bading og grilling på Nebbursvollen, Lillestrøm 7. juni! Arrangementet er åpent for den løpsinteresserte. Inviter gjerne med deg løpevenner og familie! Du kan velge om du vil løpe 5km eller 10km, med eller uten tid. Start er kl. 18:00 utenfor Nebbursvollen Friluftsbad. I tidsrommet 19:00-21:00 vil det være gratis inngang til Nebbursvollen Friluftsbad for deg med eller for deg som kjenner noen med startnummer. Kiosken er åpen og grillen er tent. Ta med deg ønsket grillmat. 


Løpet inngår i Romerike Løpskarusell. Dersom du er påmeldt hele løpskarusellen er du påmeldt til denne løpefesten! Velg på løpsdagen om du ønsker å gjennomføre 5km løype, eller 10km løype.

Bla nedover for mer info om påmelding, beskrivelse av løypa, program og pris. 

Beskrivelse av løypa

5 og 10 km har start og mål på samme sted.  5 km-løypa er også de 5 første kilometerne på 10-km. 5 km er markert med rødt og siste sløyfe for 10 km er markert med blått.

Start er 100 m nord for hovedinngangen til Nebbursvollen friluftsbad og løpet går sørover Badeveien til flomvollen.  Så følges flomvollen til Strømsveien hvor den tar 90 grader til høyre over Nitelva til Ruth Maiers gate.  Deretter Henrik Sørensens vei og bru over Nitelva igjen hvor løypa svinger 90 grader ned på flomvollen ved «Hammer Man».  Flomvollen følges helt til Badeveien og målgang for 5 km utenfor hovedinngangen til badet.


10 km fortsetter nordover etter passering hovedinngangen og følger asfaltert turvei til gangbrua over Nitelva.  Her tar løypa til venstre og kommer etter hvert ut på Skjærvaveien som følges til enden av industrifeltet hvor man tar inn til venstre på flomvollen.  Flomvollen følges bak industrifeltet og kommer så inn på asfaltert turvei igjen tilbake til Nebbursvollen.  For å få en nøyaktig 10 km er det lagt til en ekstrasløyfe ut Badeveien med vending ved bommen og tilbake til mål ved hovedinngangen til badet.

 

Underlaget på løypa er grus og asfalt og er så godt som helt flat.