Koronainformasjon

Postet av Brynhild Askvik den 9. Des 2021

Oppdatering koronainfo 9. desember: 

De fleste av aktivitetene fortsetter, det er mulig også med de nye retningslinjene.

Det er nå mye smitte i samfunnet og det er viktig at det tilrettelegges for godt smittevern. De fleste av aktivitetene fortsetter, og godt smittevern vektlegges. 

I forbindelse med utøvelse av kontaktidretter (innebandy, håndball osv.) er det ikke mulig å overholde avstand. Kulturdepartementet presiserer her at avstandsregelen kun skal overholdes der hvor det er mulig. Konklusjonen er at det ikke er anbefalt stans i kontaktidretter, men at en er påpasselig med å holde avstand før og etter aktiviteten.

Vi har stor forståelse for at enkelte lag ikke har mulighet eller ikke ønsker å delta i aktivitet nå og ber om at de lagene tar kontakt. Det gjelder også individuelle aktiviteter, ta gjerne kontakt.

Enkelte lagsaktiviteter utsettes. For de aktivitetene som utsettes sendes det ut informasjon til laglederne. 


Smittevern:

  1. Om du føler deg syk – hold deg hjemme. Dette gjelder alle grupper: Spillere – trenere – lagledere – funksjonærer – tilskuere – osv.
  2. God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening og kamp.
  3. Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening og kampaktiviteten som foregår innenfor spillebanen.


Generelt:

  • Arrangøren registrerer alle frammøtte, med kontaktinformasjon. Lista oppbevares i 14 dager. 
  • Påbud om bruk av munnbind for alle over 12 år der det ikke er mulig å holde 1 meter avstand. Dette gjelder når man ikke sitter på fast tilvist plass. 
  • Karanteneplikt for nærkontakter med en bekreftet smittet hvor det er mistanke om omikron, utvides til også å gjelde øvrige nærkontakter, ikke bare husstandsmedlemmer og tilsvarende nære.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Brynhild Askvik