Bedrifts NM i padel

Tid


Sted

Vis kart


Velkommen til Bedrifts NM i padel! 

Turneringen spilles i det flotte paddelanlegget i Ski, Norges største padelsenter med 11 dobbelbaner og god takhøyde. Ta med dine kollegaer for å kjempe om å bli Norges beste padelbedrift!

Det vil være klasser for ulike nivåer, dette er en turnering for både nybegynnere og erfarne padelspillere. Norgesmestre vil bli kåret i de øverste klassene for Mix, Herrer og Damer. I tillegg vil vinnerne av hver klasse bli premiert.


Turneringsdetaljer

  • Alle lag får minst 3 kamper. Etter gruppespill vil det være utslagkamper for lagene som får best resultater i gruppespillet.
  • Alle kamper spilles best av 2 sett. Ved 1-1 avgjøres kampen i en super tiebreak (til 10 poeng).
  • Ved stillingen 40-40 spilles det «Golden Point».

Hvis du ikke er medlem av et bedriftsidrettslag, meld deg gjerne på turneringen! Vi følger deg opp så du enten blir medlem av et bedriftsidrettslag eller får individuelt medlemskap. Medlemskap er nødvendig for å kunne delta i Bedrifts NM. Individuelt medlemskap koster 150 kr i året.


Pris og betaling

  • Pris for deltakelse er 600 kr per deltaker. Vippsnummer 99686.
  • Hvis du ikke er medlem av et bedriftsidrettslag, meld deg gjerne på turneringen! Vi følger deg opp så du enten blir medlem av et bedriftsidrettslag eller får individuelt medlemskap. Medlemskap er nødvendig for å kunne delta i Bedrifts NM. Individuelt medlemskap koster 150 kr i året.
  • Gi beskjed til oa@bedriftsidretten.no dersom det er ønske om felles faktura.


Påmeldingsfrist

Frist for påmelding er 15. august


Klasser

Herrer dobbel
A (nivå 7-8)
B1 (nivå 6)
B2 (nivå 5)
C (nivå 3-4)

Damer dobbel
A/B1 (nivå 6-8)
B2/C (nivå 3-5)

Mix dobbel
A/B1 (nivå 6-8)
B2/C (nivå 3-5)


Doping

Utøvere som deltar i Norgesmesterskap for bedriftsidrettslag er underlagt NIFs regelverk vedr. doping. Oppdatert dopingliste og mer informasjon finner du på Forside | Antidoping Norge. Dopingkontroll kan forekomme.


Arrangementet får støtte fra


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.