Månedens frivillige

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 26. Sep 2018Gunn Røym er med på å organisere løp i ABIK Løpskarusell. Hun tar seg av påmeldinger og andre oppgaver ute på løpene. I tillegg til å organisere løp, er hun med i Ti på Topp-utvalget på Romerike. Sammen med resten av utvalget planlegger hun turer, merker ruter og setter opp turkasser. Gunn er også toppvert og er dermed kontaktperson for en av Ti på Topp turene. I år er hun toppvert for turen til Brennberget i Nittedal.


-Hvordan kom du inn i Bedriftsidretten?

-Jeg kom inn i Bedriftsidretten da jeg jobbet i Telenor Forskning på Kjeller. Det var på slutten av 70-tallet. Da ble jeg spurt om jeg ville være kasserer/sekretær i bedriftsidrettslaget til Telenor Forskning. Så da kom jeg inn i styret. Omtrent på samme tid ble jeg også med både som deltager og arrangør av ABIK Løpskarusell (tidligere RBIK karusellen). Jeg fullførte alle 10 løpene i karusellen i mange år. Siden jeg ikke løp så fort, måtte jeg i det minste delta på alle løpene, sier Gunn med et smil. -Miljøet har vært veldig hyggelig å være en del av. I noen år ble det mange timer jobbing på nettene for å håndtere rundt 1800 påmeldinger manuelt, men det har vært moro å være med på.

-Hva mener du er nøkkelen til et godt idrettsarrangement?

-Det er viktig at rammene rundt deltagerne er gode. Arrangørene må holde det de lover. Deltagerne skal oppleve å bli behandlet på en hyggelig måte, også dersom det kommer kritikk til arrangørene.


7 Kommentarer

Kommentarer

  • Bjørg Holås

    Hurra for Gunn hun har vært med og gjort en fantastisk jobb i mange år, virkelig en ildsjel 👏👏

    02 oktober 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.