Gavekort

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 21. Nov 2018


Ønsker du å gi bort en aktiv opplevelse?

Nedenfor kan du velge mellom ulike gavekort.


Ti på Topp Follo

Ti på Topp Romerike

Lillestrøms Høyeste trappeløp

Swingkurs med Alexandra Kakurina


Ønsker du gavekort på andre aktiviteter?

Send en mail til akershus@bedriftsidrett.no
Månedens frivillige

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 7. Nov 2018


Arvid Tomasgård og Sidsel Tanberg er sentrale personer i organiseringen av Follotrimmen. Sidsel er leder for Follotrimmen og Arvid har oppgaver knyttet til blant annet data, påmeldinger og resultater. Ekteparet møttes på et bedriftsidrettskurs i Larvik.


-Hvordan kom dere inn i Bedriftsidretten?

Arvid; -Jeg startet med bedriftsfotball i Drøbak på bedriftsidrettslaget til Frogn kommune på slutten av 70-tallet. Noen år senere startet Follo politiet opp sitt eget bedriftsidrettslag hvor jeg var oppmann i mange år. Jeg var også i en ti års periode kasserer for politiet sitt bedriftsidrettslag. Rundt slutten av 80-tallet kom jeg inn i fotballutvalget som nestleder og var med å drifte bedriftsfotballen i Follo til 2015.

-En gang på 90-tallet tok Follo politiets bedriftsidrettslag på seg det tekniske ansvaret for løpet på Museet i Drøbak, det ansvaret hadde jeg til jeg ble pensjonist i 2010, da overtok Frogn kommune. Arvid har også vært nestleder og leder i Follo Bedriftsidrettsråd. 

Sidsel; -Jeg flyttet til Hønefoss/Ringerike i 1980 og jobbet som lærer i Ringerike kommune. Der kom jeg raskt med på kommunens håndballag. Benyttet som potet, dvs. utespiller eller keeper, med andre ord der det var behov. Jeg ble leder for bedriftsidrettslaget i kommunen og rådsleder i 9 år. Nulløp deltok jeg aktivt på, det var en svært populær løpsaktivitet på Ringerike. Friidrett var jeg også med på, vi samlet poeng etter en tabell for hver enkel øvelse.

-Via bedriftsidretten har jeg deltatt på mange lederkurs, og det var på en bedriftskurs i Larvik i 1993 Arvid og jeg møttes.

-I 1997 flyttet jeg til Drøbak og ble kapret inn i rådsstyret i 1997 eller 1998. Etter det har jeg vært engasjert i arbeidet med Follotrimmen. Jeg var med å organisere i mange år mens Berit Kristiansen var leder og jeg overtok lederrollen i 2014. Samme året som EMIT-brikkene ble tatt i bruk i Follotrimmen.


-Hva mener dere er nøkkelen til et godt idrettsarrangement?

Både Arvid og Sidsel mener at nøkkelen til et godt arrangement må være når deltakerne kommer til et stevne, fotballkamp eller andre arrangement skal alt være på stell. De arrangementsansvarlige skal sørge for at baner er merket, løyper er merket, nødvendig deltakerutstyr skal være på plass. Deltakerne skal vite hvem de skal kunne henvende seg til. Det er også viktig at vi som arrangører er blide og hyggelig og tar imot deltakerne på en flott måte.
Årets Romeriksmestere i golf

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 1. Okt 2018

Årets Romeriksmestere


Årets finale i golf for Romerike ble avholdt på Miklagard Golfbane i et fint høstvær søndag 30.september. Puljevinnerne som gikk til finalen var Kjeller Base 3, Lørenskog Kommune 3, Felleskjøpet og Mediq.

Det var Mediq, med Per Rosengren og Jonas Strandberg som trakk det lengste strået og kåres til Romeriksmestere 2018.

Vi gratulerer!

Golffinaler i Asker og Bærum

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 1. Okt 2018

Finalelagene i serie 1


Det ble en drømmedag for Finalespillet i golf for Bedriftsidretten i Asker og Bærum søndag 23. september. Sol og liten bris, helt perfekt på Bærum Golfklubbs baner. Det var 8 fornøyde lag som var i aksjon fordelt på Serie 1 og Serie 2.  


Det ble mange jevnspilte kamper, men til slutt sto vi igjen med følgende resultater:

SERIE 1:

1 – Norconsult 2

2 – Norconsult 1

3 – KDA

4 – Bærum Kommune 3


SERIE 2:

1 – Forsvaret Kolsås 3

2 – Nokia 2

3 – Norconsult 8

4 – Kvarts


Etter at alle lag var kommet i mål, var det tid for middag og sosialt samvær før alle fikk sine fortjente premier.

Takk til alle spillere, lag og samarbeidspartner for en flott sesong! 


Finalelagene i serie 2
Månedens frivillige

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 26. Sep 2018Gunn Røym er med på å organisere løp i ABIK Løpskarusell. Hun tar seg av påmeldinger og andre oppgaver ute på løpene. I tillegg til å organisere løp, er hun med i Ti på Topp-utvalget på Romerike. Sammen med resten av utvalget planlegger hun turer, merker ruter og setter opp turkasser. Gunn er også toppvert og er dermed kontaktperson for en av Ti på Topp turene. I år er hun toppvert for turen til Brennberget i Nittedal.


-Hvordan kom du inn i Bedriftsidretten?

-Jeg kom inn i Bedriftsidretten da jeg jobbet i Telenor Forskning på Kjeller. Det var på slutten av 70-tallet. Da ble jeg spurt om jeg ville være kasserer/sekretær i bedriftsidrettslaget til Telenor Forskning. Så da kom jeg inn i styret. Omtrent på samme tid ble jeg også med både som deltager og arrangør av ABIK Løpskarusell (tidligere RBIK karusellen). Jeg fullførte alle 10 løpene i karusellen i mange år. Siden jeg ikke løp så fort, måtte jeg i det minste delta på alle løpene, sier Gunn med et smil. -Miljøet har vært veldig hyggelig å være en del av. I noen år ble det mange timer jobbing på nettene for å håndtere rundt 1800 påmeldinger manuelt, men det har vært moro å være med på.

-Hva mener du er nøkkelen til et godt idrettsarrangement?

-Det er viktig at rammene rundt deltagerne er gode. Arrangørene må holde det de lover. Deltagerne skal oppleve å bli behandlet på en hyggelig måte, også dersom det kommer kritikk til arrangørene.7 Kommentarer

Turmål Ti på Topp 2018

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 20. Feb 2018Gjennom turkampanjen kan deltakerne bli mer kjent med naturen på Romerike. Hvert år lanser noen turer til nye turmål, og innimellom legger vi om ruter på noen av turmålene for å gi deg som deltaker nye opplevelser. 


Turmålene for 2018 er:

- Årnestangen (Rølingen)

- Farshatten (Skedsmo)

- Liskollen (Hurdal)

- Klofjell (Nannestad) - endret rute fra 2017

- Bjønnehiet (Fet) - endret rute fra 2017

- Prekestolen (Gjerdrum)

- Dragsjøen rundt (Nes)

- Bukkedalen (Eidsvoll)

- Minjarudkollen (Fet)


Les mer om Ti på Topp Romerike
ABIK Løpskarusell 2018

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 20. Feb 2018

Bedriftsidretten i Akershus og løpsutvalget på Romerike inviterer løpere og trimmere til en ny sesong med løpskarusell. Gjennom 10 løp på Romerike kan du teste ut forskjellig løyper, terreng og distanser. Alle som er påmeldt hele karusellen og fullfører minst 5 løp, får premie.

Les mer om løpsarrangementer
Follotrimmen 2018

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 20. Feb 2018


Bedriftsidretten og våre frivillige i Follotrimmens arrangementsgruppe ønsker løpere og trimmere velkommen til en ny sesong med løpskarusell.

Follotrimmen består av totalt 8 løp fra april til slutten av august.

Les mer om løpsarrangementer
Sykle til jobben

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 13. Feb 2018


Sykle til jobben er konkurransen der alle er stjerner og din jobb er å bevege deg mest mulig og loggføre aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSide eller via appene Strava eller Endomondo, som kan lastes ned fra Appstore eller Google play.

Aksjonen går over 60 dager og vi premierer både lag og enkeltdeltakere. Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag. I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende. Se full oversikt over premiene her.

Ukespremier trekkes tirsdager påfølgende uke, så du må loggføre din aktivitet innen midnatt mandag.

Sykle til jobben aksjonen er 19.april til 17. juni. Meld deg på her:  www.sykletiljobben.no