Månedens frivillige

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 1. Okt 2019


Jarle Amundsen er månedens frivillige i september. Han er leder for bedriftsbowlingutvalget på Romerike. I tillegg sitter han i kretsstyret i Akershus Bedriftsidrettskrets. 


-Hvordan kom du inn i bedriftsidretten? 

Gjennom pappa.  

Jeg husker jeg gikk barneskirenn som ble arrangert av Luftforsvarets Forsynings Kommando (LFK) fra jeg var rundt 6 år gammal. Jeg begynte sjøl å jobbe i LFK i 1978, og jeg spilte bordtennis for bedriftsidrettslaget. Så dro jeg i militæret i 1981, og kom tilbake i 1982, og spilte da i 8 mnd. før jeg slutta i LFK. Deretter begynte jeg med bedriftsbowling i 1984, og siden da har jeg spilt bedriftsbowling.  

Jeg kom inn i kretsstyret i bedriftsidretten i 2011. Bowlingutvalget tror jeg at jeg har vært i siden slutten av 90-tallet og fram til nå. Etter at jeg hjalp pappa med valget i 2011, ble jeg leder for valgkomiteen fra 2012 til 2019. Nå er jeg tilbake i kretsstyret igjen.  


-Hva mener du er nøkkelen til et godt idrettsarrangement? 

Rutine og gode medarbeidere! 

I bowlingutvalget som jeg driver med, er god kommunikasjon med de som spiller viktig. Kjekt å spørre deltagerne om hva de ønsker. Å ha et godt samarbeid med hallene, eller på de områdene du skal arrangere på, er alfa og omega.   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.