SoMe-ansvarlig

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 21. Sep 2021

Ansvarlig for sosiale medier: Instagram og Facebook

Formål

Vi ønsker at flere messesker skal få oppleve mestring, trivsel og aktivitet i naturen gjennom turkampanjen Ti på Topp! Derfor søker vi etter deg som  har sansen for friluftsliv i kombinasjon med kreativitet, og som ønsker å bruke fritiden din i naturen, for å bidra til at flere kommer seg ut på tur. 


De ulike geografiske områdene 

Ti på Topp Romerike, Follo og Asker og Bærum har hver sine kontoer på Instagram, og hver sin gruppe på Facebook. Du/dere vil få SoMe-ansvaret for en av kampanjene, for eksempel Ti på Topp Follo.


Ti på Topp Romerike: Facebook-gruppe og Instagram

Ti på Topp Follo: Facebook-gruppe og Instagram

Ti på Topp Asker og Bærum: Facebook-gruppe og Instagram


I forkant av turkampanjen (vår)

Før turkampanjen starter publiserer du informasjon og bilder for å promotere turkampanjens start. Vi vil ha med oss flere deltakere! Du er med på å synliggjøre turkampanjens innhold og formål, og motiverer de rundt deg til å bli med. 


Underveis i turkampanjen 1. mai - 15. oktober 

Oppgaven til en SoMe-ansvarlig er å poste relevante friluftsliv-bilder/video og tekst for å engasjere og motivere nye og gående deltakere. Du liker å gå turene til Ti på Topp, og vil gjerne at flere opplever nye plasser i nærområdet sitt. Det er mulig å reposte det du legger ut på Instagram, rett over i Facebook-gruppa. Du vil få nødvendig opplæring og tilganger :) 


Meld din interesse i interesseskjemaet her, på forrige side