Ambassadør

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 22. Sep 2021

Ambassadør for Ti på Topp!

Formål

Vi søker etter deg som trives ute i friluftsliv og ønsker å inspirere andre! Du bruker fritiden din ute i naturen, og kan assosiere deg med turkampanjen Ti på Topp og våre deltakere. Har du tanker om at nye brukergrupper skal få øynene opp for Ti på Topp? Vi ønsker oss et mangfold av ambassadører! Du har ulike interesser innen friluftsliv, og vil gjerne at flere tar i bruk naturen. Kanskje du digger å lage mat på bål, ligge i hengekøye og gjør noe ekstra ut av turen, når du først er ute? Vi vil gjerne ha deg med!


Ulike geografiske områder du kan være knyttet til 

Ti på Topp Romerike 

Ti på Topp Follo 

Ti på Topp Asker og BærumI forkant av turkampanjen (vår)

Før turkampanjen starter vil du motta informasjon og materiell som du kan dele på dine sosiale medier og fysiske arenaer. Vi vil ha med oss flere deltakere! Du er med på å synliggjøre turkampanjens innhold og formål, og motiverer de rundt deg til å bli med. 


Underveis i turkampanjen 1. mai - 15. oktober 

Underveis i turkampanjen ønsker du å gå så mange Ti på Topp turer som mulig. Du tar bilder og video underveis som du publiserer på dine sosiale media kanaler, for å inspirere andre til å bli glad i friluftsliv og Ti på Topp! #TipåTopp


Meld din interesse i interesseskjemaet her, på forrige side


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.