Månedens frivillige - Øystein Hjell

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 3. Jun 2019


Øystein Hjell har vært sterkt engasjert i organiseringen av bedriftsbowling og bedriftsgolf på Romerike i en årrekke. I tillegg har han sittet som kretsleder i Akershus Bedriftsidrettskrets. Øystein ble månedens frivillige i mai og ble tildelt blomst og diplom på oppmannsmøtet til serien i bedriftsgolf på Romerike.


-Hvordan kom du inn i Bedriftsidretten?

-Jeg kom inn i Bedriftsidretten på slutten av 80-tallet. Jeg jobbet i Technitron AS (nå OKI Systems), og det var noen av oss som var ute å spilte bowling på en av våre mange sosiale tilstelninger for de ansatte. Der fikk vi høre om Bedriftsidretten, og vi bestemte oss for å prøve å stille et lag. Om det fungerte? Jeg spiller jo i bedriftserien enda, da...


-Hva er nøkkelen til et godt idrettsarrangement?

-Nøkkelen til et godt idrettsarrangement er forberedelser. Det å ha engasjerte frivillige å spille på, både i forkant og under et arrangement er viktig. Når deltagerne kommer til stevnet, så skal de ikke merke noe av det arbeidet som er gjort i forkant. De skal bare kose seg, bedrive sin hobby og idrett, og nyte. Og til arrangører og frivillige, så vil jeg si følgene: De fleste av de tingene som gikk feil eller ikke ble helt som dere hadde planlagt vil ikke bli registrert av deltagerne. Til sist, spør etter tilbakemeldinger! De er nyttige for at neste tilstelning kan bli enda bedre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.